• Uit voorraad geleverd
  • Vandaag besteld is binnen 3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00,-

Over ons

Bouffante.com is in 1983 begonnen als een ‘ouderwetse’ stoffenwinkel in Rotterdam. In 2007 hebben wij de overstap gemaakt naar een een online webshop met mode-accessoires. Wat eerst begon met een aantal verschillende producten, groeide al snel uit naar een webshop met meer dan 10.000 verschillende producten. Ons doel is om meerdere stijlen te mixen en te variëren zodat voor iedereen een mooi item te vinden is. Wij hebben daarbij ook ons eigen naaiatelier waar wij een deel van onze collectie wordt geproduceerd door ons eigen team. bouFFante reist door de hele wereld om inspiratie op te doen en dat terug te laten te komen in de collectie. Wij vinden de unieke items die doorgaans niet te vinden zijn.

In 2016 is het bedrijf overgenomen door Kathy met als doel bouFFante moderner en actueler te maken. Makkelijker en efficienter shoppen is voor Kathy een absolute MUST.

Kathy: Het belangrijkste van mijn webshop vind ik het contact met klant. 9 van die 10 keer neem ik zelf de telefoon op en probeer ik zoveel mogelijk vragen van mensen zelf te beantwoorden. Zo probeer ik het online shoppen toch nog een persoonlijke tint mee te geven.

Kathy van bouFFante