• Uit voorraad geleverd
  • Vandaag besteld is binnen 3 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00,-

Bezorgen & Afhalen

GRATIS VERZENDING NAAR NEDERLAND VANAF € 35,00 EN NAAR BELGIË VANAF € 50,00,-

 

Vandaag besteld voor 18:00 is morgen in huis*


bouFFante maakt gebruik van de verzendservice van PostNL. Bouffante biedt binnen Nederland gratis verzending aan vanaf € 35,00,- en naar België € 50,00,-. Voor bestellingen onder de € 35,- rekenen wij in Nederland € 3,99 verzendkosten en in België € 5,99 verzendkosten.

*Helaas kunnen wij in België geen 100% garantie bieden dat de bestelling binnen 1 werkdag bezorgd is. 

Bestellingen geplaatst na 18:00 worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Geplaatste bestelling op zaterdag en zondag worden op maandag verstuurd. 

Uw order- en verzendstatus (account)

U kunt de status van uw bestelling gemakkelijk in uw account terugvinden. Mochten er onverhoops problemen zijn met uw bestelling, dan ontvangt u van ons bericht. Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een link om uw pakketje te volgen en uw Track & Trace nummer van PostNL. De status kunt u volgen op PostNL.
Heeft u niets ontvangen? Neem dan contact met ons op!


Niet thuis?

PostNL biedt uw bestelling eenmaal aan op uw bezorgadres. Hierna wordt het pakketje afgeleverd bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Deze kunt u afhalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.


Afhalen

Bouffante heeft geen fysieke winkel, maar bieden wij wel de mogelijkheid aan om uw pakketje op te halen bij ons magazijn. Het afhalen van uw bestelling kan alleen op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.

Ons adres:

Roer 46
3068 LE  Rotterdam


Verzendkosten buiten Nederland en België

Verzendkosten binnen Europa zijn per land verschillend. Kijk voor de actuele tarieven in de checkout of neem contact met ons op. Verzendkosten zijn inclusief BTW

 

Bouffante heeft geen invloed op vertraging die bij PostNL kan ontstaan.