10% korting op alle Strandmode! Shop hier.

  • Uit voorraad geleverd
  • Vandaag besteld voor 18:00 is binnen 3-4 werkdagen geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 50,00,-

Veilig betalen
Bij bouFFante kunt u eenvoudig bestellen. Hoe besteld u iets bij ons:

 

  1. Leg een artikel in uw winkelwagentje en ga naar bestellen.
  2. Vul uw bezorgadres in. De verzendmethode staat automatisch voor u geselecteerd. Denkt u eventueel aan de inpakservice.
  3. Wijzig eventueel op de volgende pagina het factuuradres en kies de gewenste betaalmethode. Hieronder vindt u welke betaalmethodes wij aanbieden.
  4. Klik op bestellen & betalen en rond de bestelling af.

Bij bouFFante kunt u veilig online betalen via verschillende betaalmethoden. Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

 

Nederland en België

Betaalmethode

Land

iDEAL

Nederland

Creditcard: Visa en Mastercard

Nederland en België

Paypal

Nederland en België

Afterpay

Nederland en België

Bancontact / Mister cash

België

Sofort

Duitsland

Belfius

België

KBC

België

 

Bij het online betalen maken wij gebruik van de beveiligde online betaalsystemen van Multisafepay NL en Paypal. Op deze wijze zijn uw rekeninggegevens altijd beveiligd en afgeschermd wanneer u online betaalt.

 

IDEAL (Nederland)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. Met het direct afschrijven van het bedrag kunnen wij direct starten met het verwerken van uw bestelling.

Meer informatie over online betalen via iDeal


Creditcard: Visa en Mastercard (Nederland en België)

Via onze beveiligde betaalomgeving van Multisafepay kunt u direct online betalen met Visa of Mastercard. Uw gegevens worden optimaal beschermt door het gebruik van de Verified by Visa en Mastercard SecureCode.

Meer informatie over online betalen met Visa

Meer informatie over online betalen met Mastercard


Paypal (Nederland en België)

Met Paypal kunt u direct veilig online betalen via de online beveiligde betaalomgeving van Paypal. Betaal via uw tegoed of via uw gekoppelde Paypal betaalrekening of creditcard.

Meer informatie over online betalen met PayPal


Afterpay (Nederland en België)

Met Afterpay kunt u achteraf betalen. U ontvangt dan altijd eerst uw bestelling thuis en heeft u daarna 14 dagen de tijd om te betalen.

Als u kiest voor AfterPay, dan betaald u geen toeslag. Wanneer u kiest voor achteraf betalen via AfterPay, dan voert AfterPay het volledige achteraf betaalproces uit vanaf het moment dat u de bestelling heeft geplaatst op de website. u ontvangt per mail een digitale acceptgiro van AfterPay met het verzoek om uw bestelling te betalen.

Vooraf - ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro - voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Meer informatie over achteraf betalen met AfterPay

 


Bancontact / Mister Cash (België)

Met Bancontact / Mister Cash kunt u direct online betalen via uw eigen beveiligde betaalomgeving van uw bank.

 

Belfius (België)

Belfius is een van de grootste banken in België. Indien u klant bent van deze bank, wordt u naar een aparte beveiligde betaalomgeving van uw bank gebracht. 

 

KBC (België)

Met deze betaalmethode kunt u als uw klant bent van de Belgische bank KBC, eenvoudig via uw eigen beveiligde betaalomgeving online betalen. Ook biedt KBC de mogelijkheid om achteraf te betalen.

 

Sofort (Duitsland)

Met Sofort kunt u direct en eenvoudig online betalen in 8 Europese landen en meerdere banken. Afrekenen doet u in uw eigen beveiligde betaalomgeving van uw bank. Tegenwoordig is Sofort onderdeel van Klarna.

 
 
 
 
Mocht een betaling onverhoopt niet lukken, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via deze pagina.